De 6e Rowolmer Rondrit wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Beste oldtimerliefhebber,

 

Dit jaar zal op 15 september voor de zesde keer tijdens de Rowolmer Fair de Rowolmer Rondrit verreden worden in de omgeving van Roderwolde.

 

Dit gezellige evenement kent een maximum aantal deelnemers van 85 auto’s. Net als bij de vorige edities zal de rondrit van ongeveer 100 km uitgezet worden met behulp van het  Bol-Pijl principe en zal deze ook voor de minder geoefende rijder te volgen zijn. Omdat de nadruk van ons evenement ligt op de wat oudere oldtimers hanteren we een leeftijdsgrens (voor de auto) van 1973. Na overleg kan er gekeken worden of er een uitzondering gemaakt kan worden voor uw auto. Heeft u al een keer meegedaan met ons evenement met een jongere auto, dan blijft dat vanzelfsprekend ook in de toekomst mogelijk voor u.

 

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar een deskundige jury weer de prijs voor ‘het mooiste geheel van de dag’ bepalen. Kom dus vooral in de stijl van uw auto naar Roderwolde ! 

 

De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen € 22,50 per auto op basis van 2 personen. U krijgt hiervoor een rallyschild, koffie met cake bij aankomst en een lunch bestaande uit soep, bolletjes en een consumptie. Rijdt u met meer dan 2 personen dan zijn de extra kosten €5 per persoon. Kinderen zijn gratis.

 

Voor meer informatie over de Rowolmer Rondrit  kunt u kijken op www.rowolmerfair.jouwweb.nl (hier kunt u zich ook online aanmelden),  e-mailen naar Rowolmerrondrit@hotmail.com of bellen met Ronald ter Steege. Vergeet ons ook niet te liken op Facebook om onze vorderingen te volgen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ronald ter Steege (0622550762)

Dick Bathoorn

Jeroen Heijthekker

 

Website:            www.rowolmerfair.jouwweb.nl

Email:                 rowolmerrondrit@hotmail.com

Facebook:          Rowolmer Rondrit